El Club Ciclista Mollet es queda sense equip júnior aquesta temporada

Pel que fa al Critèrium del Vallès encara no tñe data però es valora el juny o el setembre

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

El Transluján-Club Ciclista Mollet no tindrà equip júnior aquesta temporada. El club molletà va decidir fa unes setmanes que no competiria aquesta campanya perquè no ha pogut muntar cap conjunt competitiu i de garanties per complir l'any esportiu. "És el primer cop en 40 anys que no tindrem equip júnior. Sincerament, és un pal no tenir conjunt, però pitjor seria fer-ho i no ser competitius", explica el president del Club Ciclista Mollet, Toribio Muga. 

Segons explica Muga, la dificultat de l'equip ha estat trobar corredors perquè l'any passat va haver-hi un gran nombre de ciclistes de l'equip que eren de segon any júnior i ara han passat a la categoria sub-23. "Teníem alguns corredors cadets, però no tenien prou experiència en cursa per la falta de competició pr la pandèmia. Llavors, ens hem vist sense plantilla i muntar un equip requereix d'una planificació que no hem pogut fer", diu el president, que assegura que el fet de no tenir equip no té res a veure per l'aspecte econòmic perquè, assenyala Muga, "som un club sa econòmicament". 

La temporada júnior de ciclisme s'inicia dissabte amb la primera prova del calendari estatal a Don Benito (Extremadura) i ho farà sense el grup molletà. 

El Critèrium del Vallès, sense data
Tot i no muntar equip júnior aquesta temporada, el Club Ciclista Mollet assegura que organitzarà una nova edició del Critèrium del Vallès. Això sí, encara no té data per la impossibilitat de fer-ho a finals del juliol pel gran nombre de voltes ciclistes programades. "Tenim l'opció de fer-ho a finals del juny o al setembre Encara hem de parlar amb la federació catalana per valorar quina és la millor data. Malauradament, el juliol està atapeït de curses de més d'una etapa i això fa complicat que fem el Critèrium en la nostra data habitual", explica Toribio Muga, que confia tirar endavant amb la cursa amb una previsió d'un centenar de corredors. 

Edicions locals