La Junta Electoral del CF Mollet UE accepta la candidatura de Jordi Candela i descarta la de Joan Creus

L'equip de campanya de l'exdirectiu ha presentat un recurs a la Federació Catalana de Futbol i el de Candela està a l'espera

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

La Junta Electoral de les eleccions del CF Mollet UE va acceptar ahir dijous a la nit la candidatura de Jordi Candela, però va descartar la de Joan Creus. Segons ha pogut saber el diari Som*, la Junta Electoral ha descartat fins a dues vegades la candidatura presentada per l'exdirectiu Creus, que el dijous de la setmana passada, 17 de febrer, va portar per primer cop un llistat amb quatre socis però que per requiments del procès, dimarts 22 de febrer, ho va fer per segon cop, amb quatre socis, amb dos nous entre aquests respecte la primera llista. "La presentada el dijous passat, al llistat faltaven la signatura i el DNI; i en la segona, hi habia dos noms nous i estava fora de termini", s'informa.

Segons recull l'acte de validació de la Junta Electoral d'ahir dijous a la nit, que ha tingut accès aquest diari, diu que "un cop analitzada la informació, dues de les quatre persones que figuraven en la candidatira inicial presentada en termini, ja no apareixen en la candidatura. I han sigutu substituïdes per dues persones noves. Entén aquesta Junta Electoral, que s'ha presentat una nova llista, i per tant és una nova candidatura, que no pot ser admesa, per estar fora de termini", assenyala el document. De fet, el termini de presentació de candidaturs establert era del dilluns 14 de febrer al divendres 18 de febrer. A més, l'escrit de la Junta Electoral, afegeix: "De la primera llista, que si estava presentada en termini, només hi ha dues pesones que han validat la seva participació amb el DNI i signatures corresponents i càrrec. Però tal com diuen els estatuts en el seu article 9.2 (aprovat en assemblea del 9 de juliol del 2010), la junta del club ha d'estar formada per un mínim de tres persones". 

Davant aquesta situació, la candidatura descartada ha presentat una al·legació al Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol, que en un termini de tres dies hauria de pronunciar-se i saber si la candiatura tira endavant i se celebren eleccions o ja es descarta i es proclamaria Jordi Candela com a president. "Nosaltres estem molt tranquils, hem presentat tota al documentació i han acceptat la nostra candidatura. Cal esperar per saber què decideix l'ens federatiu", assenyala Jordi Candela, que opta a continuar com a president i que no s'ha volgut prinunciar més sobre la polèmica dels comicis.

Pel que fa a Joan Creus, ha dit al diari Som "que anirem fins al final perquè se sàpiga tot". "La primera llista que vam presentar ja era del tot legal, en cap document dels estatuts posa que el llistat de la candidatira hagi de posar el DNI i la signatura. Aleshores, vam fer una segona llista, que vam presentar com ens van dir, però tampoc ha estat accpetada", explica Creus, que assegura que "dos dels socis que ens havien donat suport en la primera llista, es van fer enrere perquè hi havia persones de la junta que els havien trucat, i això no pot ser".

Segons el calendari electoral, la campanya per triar president hauria d'haver començat avui divendres però ha quedat totalment aturada a l'espera de la ressolució de la Federació Catalana de Futbol, que podria decidir el nou president del CF Mollet UE o, finalment, la celebració dels comicis a la presidència del club molletà.

 

Edicions locals