La Mitja Montornès frega el miler d'inscrits en quinze dies

La cursa baixvallesana tindrà lloc el 27 de març amb un màxim de 1.500 dorsals

Esports

La Mitja Montornès frega el miler d'inscrits en quinze dies
La Mitja Montornès frega el miler d'inscrits en quinze dies | Ajuntament de Montornès

Montornès del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

La 27a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca ja frega el miler d'inscrits, quan la xifra màxima és de 1.500 participants, entre les distàncies de 6 i 21 km. El passat 11 de febrer, el Club Atletisme Montornès va obrir el període d'inscripions, que a un mes de la cursa popular (27 de març) gairebé ja ha de posar el cartell de dorsdals esgotats.

La situació pandèmica de la Covid-19 segueix afectant la normalitat de les curses populars i això ha fet que el nombre d'inscripcions màxim sigui més baix que en edicions passades. La Mitja de Montornès no se celebra des del 2019 i des d'aleshores ha anat endarrerint la prova fins a tres vegades.

El preu per inscripció és de 18 euros i inclou un lot de productes de Henkel –s'entrega un cop s'hagi celebrat la cursa– i una samarreta tècnica Luanvi en el moment de recollir el dorsal i el xip. A més, el Club d'Atletisme assegura que hi haurà servei de vestidors, dutxes, avituallaments amb Powerade a l’arribada, guardarroba, zona d’escalfament i un ampli aparcament a tocar de la sortida.

El grup d'entrenament
El grup d'entrenament de preparació per a la Mitja Montornès suma ja una trentena de participants. "La majoria són noies que volen fer la cursa de 6 km, però tenim unes cinc que volen fer la Mitja, i també tres nois", explica Esteban Giménez, director de l'Atletisme Montornès i que s'encarrega dels entrenamentrs.

Edicions locals