Dues concentracions davant del TSJC per donar suport al Brian Bartés

Així s'ha anunciat en la rotllana dels Avis i àvies de Mollet per la llibertat

Política

Dues concentracions davant del TSJC per donar suport al Brian Bartés
Dues concentracions davant del TSJC per donar suport al Brian Bartés

El col·lectiu Àvies i avis de Mollet per la llibertat s'han aplegat aquest dimecres al migdia una setmana més davant l'Ajuntament amb una nova rotllana contra la repressió al moviment independentista. Ha estat en un acte que havia de comptar amb la visita de l'activista i represaliat Jordi Pesarrodona, tot i que finalment no hi ha assistit.

A la rotllana també hi eren l'Esther Garcia i el Germinal Tomàs, membres del CDR Mollet encausats en el marc de l'operació Judes. L'Esther ha agafat el micròfon i es congratulava pel fet que les seves advocades podran accedir a les seves causes secretes. "A partir d'ara, els nostres advocats sabran per què a totes les independentistes que hem estat al carrer defensant els nostres drets i llibertats se'ns ha perseguit com a criminals".

D'altra banda, la concentració ha servit per donar suport al molletà Brian Bartés, acusat de participar en els aldarulls del Camp Nou arran de la convocatòria de Tsunami Democràtic, l'any 2019, així com per anunciar dues convocatòries davant del TSJC per fer-li costat. La primera serà una concentració aquest divendres a les 16 h i la segona serà dilluns, el mateix dia del judici –que tindrà lloc a les 12 h–.

Edicions locals