Núria Muñoz liderarà el procés de Podem de cara a les municipals de 2023

El cercle haurà de celebrar primàries per triar el seu candidat a l'Alcaldia

Política

Núria Muñoz, actual portaveu del cercle i regidora d'Habitatge, Benestar i Respecte Animal, Infància i Solidaritat de l'Ajuntament, encapçalarà el procés per preparar Podem per a les eleccions municipals de 2023.

El cercle de Mollet ha triat Muñoz perquè "és la persona més adequada per la seva gran experiència, tant a l'Ajuntament com al capdavant del partit a la ciutat", apunta el partit en un comunicat.

Muñoz ha volgut destacar que “aquests anys a l'oposició i finalment al govern de la ciutat ens han servit per saber realment el que cal a la ciutat, no és el mateix estar a l'oposició que tenir la responsabilitat de governar", explica Muñoz. Segons la ja candidata, l'entrada al govern municipal en coalició amb el PSC, els ha permès "tenir contacte amb totes les necessitats de la gent, i incidir i condicionar en la mesura de les nostres possibilitats. Per tot això creiem que amb aquest projecte podem millorar la nostra posició a la ciutat per arribar a cobrir moltes més necessitats.”

El partit, que triarà el seu candidat a través d'un procés de primàries, ha constituït l'òrgan que treballarà la campanya de la formació per a la contesa electoral de 2023. Aquest nou Equip electoral municipal, dirigit per Núria Muñoz, tindrà com a principal comesa l'elaboració del programa electoral on es recullin les necessitats de la ciutat i buscar la millor manera de poder-ho dur a terme.

Una altra funció del nou òrgan serà valorar la situació política municipal analitzant la relació amb altres partits municipals i assentant les bases del nou projecte 2023. "En aquests moments Podem Mollet no es marca línies vermelles", expliquen des de Podem. "Amb aquesta elecció s'asseuen les bases del nou projecte de Podem a Mollet. La idea és entaular com més aviat millor contactes amb els diferents espais de la ciutat incloses les forces polítiques que comparteixen espai i programa amb Podem Mollet", apunten en un comunicat.

Edicions locals