La Federació Catalana suspèn cautelarment les eleccions del CF Mollet UE

El Comitè d'Apel·lació aprova el recurs del precandidat Joan Creus i demana més informació a la Junta Electoral

Esports

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol ha suspès cautelarment les eleccions del CF Mollet UE. L'ens federatiu ha resolt avui divendres el recurs que va presentar el precandidat Joan Creus, quan la Junta Electoral del CF Mollet UE va descartar la seva candidatura fa una setmana.

El comitè de la FCF, ha acordat admetre a tràmit la reclamació realitzada, i donar trasllat a la junta electoral del club molletà perquè en el termini de dos dies hàbils remeti tota la informació sobre el procés electoral. D'entre els documents que sol·licita l'ens federatiu, hi ha la convocatòria, el calendari i el reglament electoral; els estatuts vigents del club; el cens electoral, en el qual constin els noms i cognoms dels socis i les dates d'alta de cada soci; una còpia íntegra de l'expedient del procés electoral; la composició de la junta electoral i la seva acta de constitució; i un informe de la junta electoral en relació amb el recurs presentat. Així, el Comitè acorda "suspendre cautelarment el procediment electoral fins que s'emeti resolució en el present expedient".

El precandidat Joan Creus admet als diaris Som* que "no m'agrada aquesta situació perquè hagués preferit fer les eleccions, simplement; tot i que, vèiem positivament que la federació demani més informació perquè ens han escoltat que hi ha coses que no encaixen". A més, Creus admet que "una federació no es mullarà, ara han de valorar si hi ha irregularitats".

Pel que fa al precandidat Jordi Candela, està a l'espera de la resolució del Comitè d'Apel·lació i considera "què és normal aquesta situació, ara cal que la junta doni tota la informació i esperar a la federació".

Edicions locals