Concentracions de suport al molletà Brian Bartés davant el TSJC

El jove serà jutjat dilluns per la seva participació en la concentració de Tsunami Democràtic al Camp Nou el 2019

Política

Concentracions de suport al molletà Brian Bartés davant el TSJC
Concentracions de suport al molletà Brian Bartés davant el TSJC

Una cinquantena de persones van acampar aquest divendres a la tarda davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per demanar l'absolució del molletà Brian Bartés, qui aquest dilluns serà jutjat per la seva participació en els aldarulls al Camp Nou durant la concentració de Tsunami Democràtic l'any 2019. 

El Brian, qui encara té un altre judici pendent al maig, se l'acusa, en aquest cas, dels delictes d'atemptat contra l'autoritat i lesions, pels quals s'enfronta a una pena de 3 anys i 3 mesos de presó. 

Convocats pel Grup de suport al Brian, els concentrats van desplegar pancartes davant l'Audiència de Barcelona i van llegir un manifest demanant l'absolució del molletà.

L'acte va comptar amb el suport de l'ANC, Alerta Solidària i Acció Directe, entre altres entitats. L'acció va finalitzar ahir al vespre després que els concentrats decidissin en assemblea, marxar a passar la nit a casa, per motius de seguretat.

Està previst que durant tot el cap de setmana els convocants de la protesta facin concentracions davant del TSJC. També dilluns, dia del judici, s'ha organitzat una nova concentració.

Edicions locals