La Mitja Montornès i Henkel recaptaran diners solidaris per la Creu Roja

Henkel farà la donació d'1 euro per cada inscrit i cada fotografia amb el 'Movimiento Piu'

Esports

Montornès del Vallès

La Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca i Henkel, com a patrocinador principal de la cursa popular, han renovat el seu compromís de sostenibilitat social i mediambiental amb el territori. Aquest compromís social renovat implica que per cada inscrit a la Mitja 2022 i els 6 km, Henkel donarà 1€ a la Creu Roja de Granollers, als que s’afegirà un euro per cada foto a la carpa del “Movimiento Piu” a l’arribada de la Mitja. La recaptació es destinarà a programes socials a la comarca.

A més, la Mitja col·labora amb diverses causes socials i solidàries, des de visualització d’accions per donar a conèixer malalties minoritàries fins a programes esportius per col·lectius en risc d’exclusió. Cal recordar que tots els beneficis de la Mitja es destinen al manteniment de l’escola d’Atletisme de Montornès, que treballa activament amb les escoles i serveis socials municipals.

La Mitja també presenta enguany els entrenaments Corre per la igualtat, on tothom pot preparar-se per les curses amb el Club Atletisme Montornès i la col·laboració de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès. Aquesta iniciativa busca iniciar a la ciutadania en els hàbits esportius, fent una especial incidència en la igualtat de gènere.

Aquestes accions formen part dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que promou la Mitja Montornès. També, l'organització celebrarà una sortida guiada el 19 de març i l’activitat de neteja fluvial del 3 d’abril, totes dues amb l'objectiu del foment del reciclatge i la minimització de generació de residus.

Edicions locals