L'Ajuntament adjudica la redacció del projecte per reformar el pavelló de Riera Seca

El contracte ha estat adjudicat a l'arquitecte Jordi Carreras Güell per un import de 45.738 euros

Societat

L'Ajuntament de Mollet ha adjudicat els treballs per redactar el projecte per a la reforma i la rehabilitació del pavelló municipal d'esports de Riera Seca, uns treballs anunciats ja fa mesos, i que podrien començar a l'estiu.

El govern municipal ha adjudicat la redacció del projecte de rehabilitació i reforma de les instal·lacions esportives, construïdes els anys 80 del segle passat, i que presenten elements en mal estat de conservació que, en ocasions, han provocat afectacions als usuaris de l'equipament.

Quatre han estat les empreses que s'han presentat al concurs de licitació obert el novembre. Finalment, el projecte el redactarà l'arquitecte Jordi Carrera Güell per un import de 45.738 euros (IVA inclòs), un preu inferior al pressupost de licitació, que era de 67.303 euros (IVA inclòs). El contracte, que té una durada de quatre mesos, inclou els treballs previs, la redacció dels projectes bàsic i executiu, l'estudi geotècnic i el projecte de legalització de les activitats.

Si es compleix el calendari administratiu previst, el govern municipal preveu que les obres puguin començar a l'estiu, segons deia l'alcalde Josep Monràs, en una entrevista a Vallès Visió.

 

Edicions locals