L'Escola Sant Gervasi femení consolida el tercer lloc

Diumenge intentarà assaltar el segon lloc a la pista del Cassanenc

Esports

| Escola Sant Gervasi

El sènior femení de l'Escola Sant Gervasi s'ha consolidat al tercer lloc de la fase regular quan tan sols queden quatre jornades per acabar-la. L'equip molletà va guanyar diumenge contra l'Onyar (81-60) i fa una passa més per consolidar el tercer lloc i tenir a tocar la promoció d'ascens. 

El Sant Gervasi va imposar-se contra les quartes classificades i va encadenar la desena victòria seguida. El duel contra l'Onyar es va decidir al tercer quart amb un parcial de 7 a 0, que posava a l'electrònic, el 49 a 42. A partir d'aquí el Sant Gervasi va gestionar l'avantatge i va anar creixent fins als 21 punts de diferència. 

Aquest triomf, permet a les molletanes consolidar-se al tercer lloc amb 13 victòries, amb un marge de dues amb el quart; i amb quatre, respecte al cinquè, el Sant Andreu Natzaret, i al sisè, el GEIEG B. A més, el sènior femení té a tan sols un triomf les dues primeres classificades, Femení Osona i Cassanenc. Precisament, diumenge visitarà la pista del Cassanenc amb l'objectiu d'assaltar el segon lloc del grup 1 de la Primera Catalana. A la primera volta, el Santger va perdre 66 a 69. 

Edicions locals