La Junta Electoral del CF Mollet UE presenta la seva dimissió

El club està a l'espera de la resposta del Comitè d'Apel·lació sobre les eleccions a la presidència

Esports

Nou capítol en la celebració de les eleccions a la presidència del CF Mollet UE. En aquesta ocasió, la Junta Electoral ha presentat la seva dimissió, que s'inclou per escrit en la resposta que ha fet arribar al Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol per resoldre el recurs presentat pel precandidat Joan Creus. 

Segons el document de la Junta Electoral, que ha tingut accés els diaris Som*, la junta explica que "en benefici de tot el procés i de l'entitat esportiva, aprofitem aquesta acta, i amb data del 5 de març del 2022, presentem la nostra dimissió com a junta electoral  amb caràcter irrevocable". Segons informa la junta, "ens hem vist immersos en un conflicte d'interessos de totes les parts, on s'ha posat en dubte la nostra honorabilitat i dignitat democràtica, fins al punt d'haver-nos menyspreat i desqualificat per diversos mitjans", i afegeix, alguns dels improperis rebuts: "sou una màfia, son los amiguillos, membres de la confiança de la candidatura oficial, mala praxis, junta electoral elegida a dedo o que us moqui la iaia". 

El documentestà signat pels tres membres de la Junta Electoral, amb el president Artur Costa, el secretari Víctor Mas i el vocal Vicenç Segalés. 

El precandidat Jordi Candela no s'ha volgut pronunciar al respecte, mentre que Joan Creus ha dit que "és normal que dimiteixen perquè no s'han fet bé les coses, prou de mentides".

Edicions locals