El Sant Gervasi femení s'assegura la segona fase per l'ascens

Quan falten tres jornades per acabar la fase regular el sènior femení apunta a la lluita per la Copa Catalunya

Esports

El Sant Gervasi femení s'assegura la segona fase per l'ascens
El Sant Gervasi femení s'assegura la segona fase per l'ascens | Bàsquet Sant Gervasi

L'Escola Sant Gervasi femení s'ha assegurat la segona fase per l'ascens a Copa Catalunya quan tan sols queden tres jornades per acabar la fase regular. L'equip dirigit per Carles Paredes va perdre el cap de setmana contra el Cassanenc (68-59), però, tot i això, el sènior femení té ja assegurat el quart lloc, com a mínim. 

"Ens hem tret un pes de sobre per què a l'inici de la temporada ens vam trobar amb una motxilla negativa de tres derrotes en quatre partits. Amb el passi a la fase per l'ascens, tenim, com a mínim, la salvació assegurada, i ara perquè no podem somiar en l'ascens a Copa Catalunya?", es pregunta el tècnic molletà, que assenyala el triomf contra el Sabadell, després de tres pròrrogues, com el punt d'inflexió de la temporada: "va ser un dels moments més importants perquè vam veure que podem competir contra qualsevol equip". De fet, Paredes assenyala que l'inici irregular de la temporada s'ha donat "perquè feia un any i mig que no competien per la situació pandèmica", tot i que admet, "que després d'unes setmanes vam veure que vam millorar físicament i les noies és que entrenen una barbaritat".

El Sant Gervasi ocupa el tercer lloc amb 13 victòries i té els dos primers classificats a dos triomfs, que són Osona i Cassanenc, primer i segon respectivament. El quart classificat és l'Onyar, amb 12 triomfs, que marca la fase d'ascens. Al cinquè lloc hi ha un empat a 9 victòries entre cinc equips, però tan sols n'hi ha un conjunt que podria empatar amb el Sant Gervasi, en cas que ho perdessin tot. El Sant Cugat té un partit pendent i, si hi guanya tot, podria forçar un doble empat amb les molletanes o un triple, amb l'Onyar, però en tots dos casos el Sant Gervasi treu millor bàsquet average en el global dels duels directes. 

Edicions locals