La Mitja Montornès preveu la participació de 1.500 corredors

La cursa popular se celebrarà el 27 de març i tan sols queden 200 dorsals disponibles

Esports

La Mitja Montornès preveu la participació de 1.500 corredors
La Mitja Montornès preveu la participació de 1.500 corredors | Mitja Montornès

Montornès del Vallès

La 27a Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca sortirà al carrer després de dos anys confinada, el pròxim 27 de març. Des de l'Atletisme Montornès, organitzador de la cursa popular, preveu que la prova atlètica pengi el cartell de dorsals esgotats en breu. A dues setmanes de la disputa de la Mitja, ja n'hi ha prop de 1.300 inscrits i tan sols queden 200 dorsals per comprar. 

La Mitja Montornès va fer l'acte de presentació dimecres, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló. "Tenim moltes ganes de tornar a sortir al carrer, fa dos anys que no podem", explica un dels membres del comitè d'organització, Javier Alvarez, que es mostra molt content del bon ritme de les inscripcions: "potser hi ha qui pensi que hem fet curt amb 1.500 dorsals, però hem ajornat fins a tres vegades la cursa i aquesta la vam planificar al Nadal quan la incidència de la Covid era molt més alta. Creiem que és una xifra encertada". 

D'entre els corredors destacats, Álvarez admet que la cursa popular tindrà com a referent a l'atleta local, Miquel Corbera, que té una millor marca personal en 21 km d'1 hora i 5 minuts. "El més important d'enguany és tornar, ens bolquem en l'atleta popular", diu Álvarez. 

D'entre les novetats d'enguany, la cursa popular pivota entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible per tal d'estructurar i fer visibles les accions socials, esportives i mediambientals entorn de la Mitja i els actes relacionats, en els ja més consolidats compromisos de la Mitja i Henkel amb el territori.

L'acte va acabar amb la fotografia dels alcaldes vallesans.

Edicions locals