El Recanvis Gaudí perd a la pròrroga i encadena la cinquena derrota

Derrota contra el Zentro Basket Madrid, per 80 a 83

Esports

Un partit anterior del CB Mollet
Un partit anterior del CB Mollet | Núria Meléndez / CB Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet va encadenar la cinquena derrota a la Leb Plata, tot i això, es manté en llocs de promoció de play off i segueix tenint la permanència a tocar. El Mollet va perdre dissabte per tercer cop davant la seva afició i en aquesta ocasió va ser, per segon cop, a la pròrroga contra el Zentro Basket Madrid (80-83).

El Recanvis Gaudí ven la pell de l'equip molt cara i el Zentro va suar de valent per capgirar l'electrònic en la pròrroga. Abans, el Mollet havia assolit un màxim avantatge de 57 a 51, gràcies en part al tir excels exterior de Yeikson Montero. L'exclusió d'Imanol Martínez per cinc faltes i l'encert visitant en el tir lliure, van condemnar els de Marsà contra un rival directe per la salvació. 

El Zentro va empatar amb dos triples consecutius, que van forçar la pròrroga i en el tram decisiu van guanyar el partit al Plana Lledó. Els madrilenys sumen un triomf importantíssim per seguir aspirant a la salvació perquè ara ocupen el quart lloc per la cua, amb vuit triomfs. Així que encara continuen en llocs de play out. Pel que fa al Mollet, és 7è amb 11 triomfs i té el marge amb el ply out a tres derrotes i el descens directe, a quatre. Tan sols queden quatre partits de la fase regular i el Mollet encara té el privilegi de tenir la salvació a tocar. Precisament, el pròxim partit del Recanvis Gaudí serà dissabte a la pista de l'Herbalife Gran Canaria, que és penúltim amb set victòries, i que si el Mollet el guanya, evitaria el descens matemàtic. 

Edicions locals