El Consorci de Residus adquireix un nou camió recol·lector compactador

El vehicle ha tingut un cost de 207.500 euros i ajudarà, segons l'ens, a reduir els temps dels serveis

Societat

El Consorci de Residus adquireix un nou camió recol·lector compactador
El Consorci de Residus adquireix un nou camió recol·lector compactador

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha incorporat a la flota un nou recol·lector compactador bicompartimentat de càrrega posterior, amb el que es reforçaran els serveis que presta l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental en els municipis de l’Ametlla, Bigues i Riells del Fai, Caldes de Montbui, Canovelles, Cardedeu, la Garriga, Granollers, Gualba, la Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Parets, la Roca, Sant Celoni, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès.

Aquest vehicle està equipat amb xassís IVECO AD260SY/PS, i equip recol·lector compactador bicompartimentat GEESINKNORBA model MF300 22H25, de 22 m3 de capacitat, i una longitud total de 9.745 mm. La capacitat de càrrega de l’elevador gran és de 500 kg i la del petit de 175 kg. El cicle es redueixen fins als 20 segons per a la compactació i fins als 12 segons per a l’elevació, reduint així els temps dels serveis. Com a millores de seguretat disposa d’intèrfon de comunicació entre l’operari sobre estreps i cabina, per facilitar la comunicació; un sistema d’alerta per cansament; càmeres laterals per evitar angles morts en la conducció; insonorització addicional de la tremuja per reduir la contaminació acústica principalment en els serveis de nit, entre d’altres.

L’adquisició d’aquest vehicle, el cost del qual és de 207.500 euros (IVA exclòs), forma part del procés de renovació de la flota de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, per donar cobertura a les necessitats de recollida dels municipis consorciats.

Edicions locals