El Club d'Escacs Mollet celebra la permanència a la Divisió d'Honor

L'equip continuarà una temporada més a la màxima categoria catalana

Esports

El Club d'Escacs Mollet celebra la permanència a la Divisió d'Honor
El Club d'Escacs Mollet celebra la permanència a la Divisió d'Honor | Ramón Caro

El Club d'Escacs Mollet ha assolit la permanència a la Divisió d'Honor Catalana una temporada més. L'equip molletà, que milita a la màxima categoria catalana, ha acabat al cinquè lloc del grup 1,amb cinc punts, sense opcions de fer la promoció pel títol. Això sí, tampoc ha patit per salvar la categoria.

El Mollet va perdre les tres últimes jornades del campionat, però no esborrona la fita de seguir una temporada més a la Divisió d'Honor Catalana. De fet, a la sisena jornada amb el triomf contra el Gerunda (2-8), l'equip molletà ja havia assolit la salvació matemàtica. "Estem satisfets perquè hem aconseguit l'objectiu de la temporada, que era la salvació. és cert que hem perdut les tres últimes jornades, però ja teníem feta la temporada amb la permanència", explica el president del Club d'Escacs Mollet, Ramón Caro, que es mostra amb orgull del seu primer equip.

Pere Garriga, imbatut

D'entre els jugadors de la Divisió d'Honor Catalana, destaca el molletà Pere Garriga que ha obtingut una fita història amb un total de nou victòries de nou jornades.

Descens del segon equip a Preferent

Pel que fa al Mollet B, ha baixat a la Preferent en no poder mantenir la Segona Divisió Catalana. "Era una divisió molt complicada, que enguany s'estrenava l'equip", argumenta Caro. El Mollet C es manté a Primera Provincial i el D ha quedat campió a Tercera Provincial i ha pujat a la Segona Provincial.

Edicions locals