El CF Mollet UE, obligat a repetir el procés electoral per la Federació Catalana

El Comitè d'Apel·lació declara nul·la la resolució de la Juna Electoral que invalidava la primera candidatura de Joan Creus

Esports

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de futbol va resoldre fa uns dies que declarava nul·la la resolució de la Junta Electoral del CF Mollet UE que invalidava la primera candidatura presentada per Joan Creus. Nou capítol al procés electoral a la presidència del CF Mollet UE, que va camí de convertir-se en tot un serial al Camp Municipal del Germans Gonzalvo.

De fet, poc abans de la resolució de la federació catalana, la Junta Electoral havia presentat la seva dimissió i a hores d'ara, el club treballa en com redreçar les eleccions, que ja no compleixen des de fa dies amb el primer calendari electoral previst. "Ara hem fet un recurs a la Federació Catalana de Futbol perquè ens digui què cal fer, per fer-ho bé", aclareix el president en funcions del club, Jordi Candela, que és un dels dos precandidats a les eleccions i que la seva candidatura sí que va ser validada. "Cal repetir el procés electoral? El repetirem", diu. Pel que fa a l'altre precandidat, Joan Creus, treu pit en admetre que ells tenien raó. "Sempre ho hem dit que la primera candidatura era del tot legal, que no hi havia cap punt dels estatuts que la pogués invalidar", explica Creus, que es mostra dur amb la Junta Electoral: "Han demostrat que les coses no s'havien fet bé, nosaltres només demanem que es facin bé i que puguem fer les eleccions de forma correcta".

Nova data, el 2 d'abril?

Totes dues candidatures han fet una consulta al Comitè d'Apel·lació de l'ens federatiu per resoldre una situació gens habitual perquè a hores d'ara no hi ha Junta Electoral i el procés està del tot en suspens. Tot i que, segons informa Joan Creus, el club va proposar en un nou document fer les eleccions el pròxim 2 d'abril. En aquest document, s'havia d'establir la nova Junta Electoral del 24 al 25 de març, la campanya electoral tindrà lloc del 26 al 31 de març i les eleccions, finalment, el 2 d'abril. "Els terminis ja no s'estan complint i creiem que el procés electoral s'hauria de repetir des del principi i fer-ho bé", assenyala Creus.

A l'espera de la FCF

Així doncs, tant Candela com Creus estan a l'espera d'una nova resolució de la Federació Catalana de Futbol, que hauria de notificar en els pròxims dies com establir un nou calendari electoral del CF Mollet UE.

Edicions locals