Caminada a Gallecs per lluitar pel respecte animal

L'activitat començarà aquest diumenge a les 9 h a l'ermita de Gallecs

Societat

Programa d'activitats de la jornada
Programa d'activitats de la jornada

La Colla Morada juntament amb l'AAVV Espai Rural de Gallecs i KastellKat, organitzen aquest diumenge, 27 de març, una caminada solidària per lluitar contra el maltractament i l'abandonament animal.

Gallecs Can, tal com s'anomena la jornada, començarà a les 9 h a l'ermita de Gallecs amb la recollida d'un pack de benvinguda i serà a les 10 h quan s'iniciï la marxa. Un recorregut de 5 km obert a la ciutadania que acabarà a la mateixa ermita.

A banda de la caminada, la jornada comptarà amb una desfilada de mascotes perquè els participants que ho vulguin puguin adoptar-ne una, una xerrada conscienciació animal a càrrec de Red Solidària Pro Animal i una rifa solidària amb productes de Gallecs.

La primera edició de moltes

Aquesta serà la primera edició del Gallecs Can, i els organitzadors esperen que tingui continuïtat: "L'hem iniciat enguany i ens agradaria que es pogués fer cada any", comentava la presidenta de l'AVV de Gallecs, Ivana Morera, qui la setmana passada s'estrenava en el càrrec.

Segons Morera, és "important transmetre la conscienciació vers el respecte animal des de petits" i actes com aquest hi poden contribuir.

Edicions locals