Carlos Nuez: 'Al club estem tranquils, no hi ha cap neguit amb l'equip'

El Recanvis Gaudí evitarà matemàticament el descens directe si guanya contra l'Herbalife Gran Canaria

Esports

| CB Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet és l'equip amb pitjor dinàmica de la Conferència Est després de perdre cinc partits seguits a la Leb Plata, l'últim, el cap de setmana passat al Plana Lledó contra el Zentro Basket Madrid després d'una pròrroga (80-83). Tot i aquesta ratxa negativa, l'equip dirigit per Josep Maria Marsà ocupa un lloc de mèrit, al 7è lloc amb 11 victòries, és a dir, en llocs de promoció d'ascens quan tan sols falten quatre jornades per acabar la fase regular.

La trajectòria del Mollet durant la temporada està sent força positiva per un equip nouvingut a la categoria de bronze i que té a tocar la permanència a una victòria. "Si guanyem contra l'Herbalife Gran Canaria, ens assegurem evitar el descens directe, i pràcticament també evitarem el play out", explica el president del CB Mollet, Carlos Nuez, que es mostra satisfet de la temporada del sènior masculí: "La temporada està sent molt bona i si acabem dins del play off, serà excel·lent i molt complicat de repetir en futures temporades".

El Gran Canaria ocupa el penúltim lloc, amb set victòries, i té a quatre els molletans. De fet, és l'equip que marca el descens directe perquè el cuer, el Ventero, pràcticament ja està descendit. "Ells s'ho juguen tot, és un partit vital per a ells. Si guanyem, tenim molta feina feta", diu Nuez, que alerta que l'Herbalifie és un filial d'equip de lliga d'ACB "i podria fer jugar jugadors del primer equip que van amb el filial".

Confiança en l'equip
La dinàmica negativa de l'equip no ha passat desapercebuda al club, tot i que es respira confiança i tranquil·litat perquè l'objectiu de la permanència està a tocar. "Al club estem tranquils, no hi ha cap neguit amb l'equip perquè la temporada és molt bona. De la dinàmica negativa de resultats, hem perdut uns quants molt ajustats, que podrien haver estat al nostre favor", assegura Nuez, que confia evitar el descens directe i el play out.

Edicions locals