El conseller Roger Torrent destaca les potencialitats de Mollet en una visita a la ciutat

El titular d'Empresa i Treball coneixia les instal·lacions del Mollet Hub i el Mercat Municipal

Política

El conseller Roger Torrent destaca les potencialitats de Mollet en una visita a la ciutat
El conseller Roger Torrent destaca les potencialitats de Mollet en una visita a la ciutat

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha visitat aquest dijous a la tarda Mollet, on s'ha reunit amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el consell executiu de l'Àmbit B-30. Torrent també ha visitat el Mercat Municipal acompanyat de la regidora i candidata d'Ara Mollet ERC a les eleccions de 2023, Marta Vilaret.

Torrent es reunia amb la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30. Els membres de l'executiva explicaven els projectes que l’entitat té en marxa per guanyar més competitivitat a l’entorn B30, especialment pel que fa a la industrialització i el creixement econòmic sostenible.

El titular d’Empresa i Treball destacava les potencialitats de Mollet i l'eix vallesà de l'Àmbit B30 com a enclavament estratègic. El conseller refermava la reindustrialització del país com a objectiu prioritari del Departament i posava en valor el Pacte Nacional per la Indústria 2022-2025 com a pilar central d’aquesta estratègia. "La B-30 és un pol importantíssim de desenvolupament industrial i de futur del país. Mollet i l'entorn de la B-30 són fonamentals perquè estan molt ben posicionats amb una situació estratègica per a projectes industrials i com a pols també de coneixement i tecnològics. Que vagi bé en aquest àmbit territorial repercutirà en positiu a tot el país", deia Torrent.

Per la seva part, Josep Monràs, com a president d‘Àmbit B30, destacava que l’associació ha proposat a la Conselleria "una cooperació institucional pel desplegament territorial de la política industrial del país, alineant sinergies i treballant conjuntament les propostes del Pacte per la Indústria”, indicava.

Visita institucional

Torrent va aprofitar la visita a l'Ajuntament per signar al Llibre d’Honor, i visitar les instal·lacions del Mollet Hub, on el govern municipal va voler mostrar "l'aposta de l'Ajuntament de Mollet per oferir més formació i la bona feina que es fa des dels Serveis Municipals d’Ocupació", apunten. En la visita també van ser presents Raúl Broto, coordinador de l’Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació, i Encarna Ortiz, regidora de Promoció Empresarial, li han explicat què es fa al Mollet Hub.

Com a regal institucional, Monràs li va regalar a Torrent una reproducció de la font modernista de la plaça Prat de la Riba i una Dona d’Aigua elaborada artesanalment per les usuàries i usuaris del Centre Ocupacional del Bosc i Taller Alborada.

Visita de partit

Després de la reunió amb el govern municipal, el conseller Torrent aprofitava la visita a Mollet per mantenir una trobada amb membres d'Ara Mollet ERC. De la mà de la regidora i candidata a les eleccions de 2023, Marta Vilaret, es passejava pel Mercat Municipal, on Torrent parlava amb alguns dels paradistes per donar suport al "model català de comerç, d'empreses familiars que, a més, són essencials en la xarxa de productes de proximitat i en una economia més sostenible".

"Amb la visita d'avui, el conseller ha conegut el teixit industrial de la ciutat, però pensàvem que també era important parlar de comerç. Per a nosaltres és vital el comerç de proximitat i fa molts anys que demanem un impuls més ampli a aquest sector a Mollet", explicava Marta Vilaret. Per la seva part, el conseller es referia al Pla d'Acció de Comerç del Govern com a eina per "protegir" aquest sector.

Edicions locals