Les Jornades Esportives de Primària apleguen uns 1.800 alumnes

La pròxima sessió esportiva tindrà lloc el 27 i 28 d'abril al CT Mollet El Calderí

Esports

Les Jornades Esportives de Primària apleguen uns 1.800 alumnes
Les Jornades Esportives de Primària apleguen uns 1.800 alumnes | Ajuntament de Mollet

L'alumnat de 3r a 5è curs de primària de les diferents escoles públiques i concertades de Mollet participen en les Jornades Esportives de Primària fins al 28 d'abril. En total participaran uns 1.800 alumnes de les 13 escoles de la ciutat. 

Durant aquest curs escolar, l’Ajuntament de Mollet ha organitzat tres jornades esportives adreçades a l’alumnat de primària amb l’objectiu de fomentar la participació i la relació entre les diferents escoles de Mollet mitjançant l’esport. Dijous passat, es va celebrar la Jornada d'Atletisme a la Pista Municipal d'Atletisme La Pedra Salvadora de Mollet, amb uns 600 alumnes de 4t de primària. "Aquest any el projecte torna al seu format habitual després que l’any passat es van haver d’adaptar les jornades a la pandèmia", explica l'alcalde Josep Monràs, que afegeix i posa en valor "la gran feina que es fa des de l’Ajuntament per fomentar la pràctica esportiva entre els més joves".

Les jornades finalitzaran el 27 i 28 d’abril al Club de Tennis Mollet El Calderí amb la jornada d’iniciació al tennis adreçada a l’alumnat de 3r de primària. 

Edicions locals