El CF Mollet UE celebrarà les eleccions el 2 d'abril

Jordi Candela celebra avui dimarts un acte de campanya a Cal Marfà i Joan Creus demà dimecres al Kefem

Esports

El CF Mollet UE celebrarà les eleccions a la presidència el dissabte, 2 d'abril. Després de la validació de la candidatura de Joan Creus pel Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol, el procés electoral s'ha reprès amb la proclamació d'una nova Junta Electoral -perquè l'anterior va renunciar- i la presentació d'un nou calendari electoral, que acabarà dissabte amb la jornada de votacions. 

Segons el nou calendari electoral, des del divendres passat el club està en plena campanya electoral fins dijous. Divendres serà el dia de reflexió i dissabte se celebrarà les votacions a la presidència a les oficines de la secretaria del Camp Municipal del Germans Gonzalvo, d'11 a 18 hores. Els dos candidats, Jordi Candela i Joan Creus ja han preparat actes de campanya aquesta setmana per donar a conèixer el seu projecte amb el CF Mollet UE.

Jordi Candela és el president en funcions perquè opta a continuar com a màxim responsable del club pels pròxims anys. Avui dimarts, a les 19 h, l'equip de campanya de Candela farà un acte al restaurant Cal Marfà. "Tenim moltes ganes de fer les votacions dissabte per continuar el nostre projecte de club", explica Jordi Candela. 

Joan Creus, que fins fa unes setmanes abans del procés electoral era directiu de Candela, farà demà dimecres un acte de campanya al local Kefem, a les 18.30 h. "No estem d'acord que les eleccions es facin aquest dissabte perquè creiem que el procés s'hauria d'iniciar des del principi, però com que ara per ara no ens queda una altra, dimecres fem acte de campanya i dissabte toca jornada de votacions", assenyala Creus. 

Edicions locals