L'INS Aiguaviva rep una vintena d'alumnes estrangers

Els alumnes provenen de Croàcia, Alemanya, Romania i Turquia

Societat

L'INS Aiguaviva rep una vintena d'alumnes estrangers
L'INS Aiguaviva rep una vintena d'alumnes estrangers

L'Institut Aiguaviva acull aquests dies més d'una vintena d'alumnes que participen en el programa Erasmus+, una iniciativa europea per donar suport a l’educació, la formació, la joventut i l’esport al continent.

El centre molletà treballa amb un projecte lingüístic que té com a objectiu potenciar el coneixement de l’anglès de forma vivencial i en situacions quotidianes i domèstiques. En el marc d'aquest projecte, 23 alumnes de Croàcia, Alemanya, Romania i Turquia faran una estada els propers dies a Mollet, on aniran acompanyats d’alumnat de l’Aiguaviva amb qui formaran parelles lingüístiques.

Enguany, a més, els 5 instituts implicats compartiran els treballs que han dut a terme sobre igualtat de gènere i inclusió.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha donat suport a aquest intercanvi i ha rebut aquest dilluns els alumnes estrangers a la Sala de Plens. Segons el regidor d’Educació i Projectes Europeus i Cooperació, Raúl Broto, aquest tipus de projectes "són cabdals, no només per facilitar l’aprenentatge de l’anglès i el coneixement d’altres cultures, sinó també per la seva contribució a construir Europa des de la ciutadania”.

Edicions locals