Anna Bosch, Jordi Solé Tura i Josep Maria Pou donaran nom a espais de Mollet

La junta de nomenclàtor aprova per unanimitat la proposta presentada al ple d'aquest dilluns

Societat

Tres personatges emèrits de la ciutat, el de la primera alcaldessa de l'actual democràcia, Anna Bosch, el del professor i polític, Jordi Solé Tura, i el de l'actor, Josep Maria Pou, donaran nom a espais de Mollet.

En concret, la junta de nomenclàtor ha aprovat per unanimitat que es modifiquin els noms de la biblioteca de Can Mulà per Biblioteca Can Mulà Jordi Solé Tura, i del teatre de Can Gomà per teatre de Can Gomà Josep Maria Pou.

D'altra banda, i després d'anys de reivindicacions per part de partits i entitats, Anna Bosch donarà nom a una nova plaça que naixerà de la urbanització de la nova zona de Can Fàbregas Vell, a tocar de l'estació de França.

En el ple que ha aprovat la proposta, han participat familiars dels homenatjats, el fill de Jordi Solé Tura, Albert Solé, i la filla de l'Anna Bosch, Gebra Serra Bosch, que agraïen al ple la distinció i la unanimitat de l'acord. Josep Maria Pou enviava també una carta d'agraïment que ha estat llegida per l'alcalde, qui també ha llegit una carta d'agraïment de Teresa Eulàlia Calzada, vídua de Solé Tura. 

Tots els grups municipals han mostrat la seva satisfacció per l'acord i han repassat elements rellevants de la vida i les aportacions dels tres personatges a Mollet.

(Més informació a l'edició de divendres)

 

Edicions locals