El pla de millores de l'FSM no convenç el Comitè d'Empresa de l'Hospital

El Patronat dona resposta a 9 de les 12 propostes

Societat

El Comitè d'Empresa de l'Hospital de Mollet no ha acceptat  el pla de millores proposat per la Fundació Sanitària Mollet (FSM). Des de l'FSM expliquen que han presentat propostes de millora per a nou dels dotze punts presentats pel Comitè d'Empresa en la taula de negociació en la qual totes dues parts s'estan reunint regularment des de ja fa dos mesos.

Sobre aquests nou punts, la Fundació Sanitària també hi ha aportat un pla d'accions d’aplicació immediata i, de fet, malgrat que per part del sindicat no s'hagi acceptat la proposta, el Patronat sí que posarà en marxa igualment "aquelles millores proposades que beneficiïn als professionals".

Pel que fa als tres punts que no han estat incorporats i que fan referència a les ràtios, la Fundació Sanitària Mollet explica: "La situació actual del sector dificulta la seva aplicació però ja s'ha treballat per posar reforços i optimitzar els processos i se seguiran posant mitjans per millorar-ho mitjançant gestió clínica i altres iniciatives". També asseguren que s'aniran revisant en funció de les necessitats i dels acords del conveni marc del sector que s'està negociant.

Amb tot, l'FSM apunta que se seguiran realitzant les reunions ordinàries periòdiques amb el Comitè d’Empresa "per tal de seguir buscant punts de millora pel benestar dels professionals", així com les reunions amb els diferents caps de servei i infermeres gestores "per donar resposta als requeriments de l’àmbit assistencial".

Edicions locals