El Salvat Papasseit organitza vuit xerrades per a les famílies

Es tracta d'un espai de reflexió adreçat a tota la ciutadania

Esports

El Salvat Papasseit organitza vuit xerrades per a les famílies
El Salvat Papasseit organitza vuit xerrades per a les famílies

L'escola Joan Salvat Papasseit i l'Ajuntament han engegat el projecte Entre famílies, amb la voluntat inicial de crear un espai de reflexió conjunt entre les famílies i el centre per debatre sobre les diferències en la criança dels infants, però que finalment s'ha ampliat també a altres àmbits.

Aquesta iniciativa constarà de moment de vuit xerrades a càrrec de diversos serveis municipals sobre temàtiques ben diferents com: estils de vida saludables i alimentació (1 d'abril); serveis ASSIR –atenció a la salut sexual i reproductiva– i apoderament femení (8 d'abril); límits des d’una parentalitat més positiva (22 d'abril); recerca de feina (6 de maig); pautes per educar en la igualtat de gènere (13 de maig); la factura de la llum, entendre-la i estalviar diners (20 de maig); la cultura africana (27 de maig); i com les emocions afecten la criança (3 de juny).

Les xerrades es faran al centre els divendres de 15.15 h a 16.15 h i estan obertes a qualsevol ciutadà de Mollet. Per participar-hi, això sí, cal inscriure's a l'enllaç disponible a blocs.xtec.cat/ceipsalvatpapasseitmollet.

Edicions locals