El CF Mollet UE decideix el nou president dels pròxims sis anys

Fins a les 18 h, els socis poden votar al Camp Municipal del Germans Gonzalvo entre Jordi Candela o Joan Creus

Esports

Jordi Candela o Joan Creus. Els 121 socis del CF Mollet UE, amb dret a vot, decidiran dissabte, qui serà el nou president del club durant els pròxims sis anys. Candela, de 67 anys, vol continuar al capdavant del club després d'assumir fa uns anys la presidència per la marxa de Feliu Tura; mentre que Creus, de 37 anys, –exdirectiu de Tura i, posteriorment, de Candela– vol oferir un nou punt de vista al club.

Jordi Candela va presentar el seu programa electoral dimarts al restaurant Cal Marfà, on va destacar la feina del seu grup de treball. "Tinc molta confiança en el grup que hem format, el directiu. Som una candidatura  grupal, que no recau en un sol nom. Tenim ganes de seguir al capdavant del club" , diu Candela, qui veu consolidat el primer equip masculí a Primera Catalana i que vol lluitar per l'ascens a la Tercera RFEF. A més, diu el candidat que volen "enfortir encara més el futbol femení i recuperar la Lliga Nacional juvenil masculina. Tot i que en la base, ja tenim bones categories". La candidatura de Candela es mostra amb orgull de disposar d'un equip Special, que també vol potenciar. "Som el referent vallesà en formació i el 25è de tot Catalunya", assenyala i admet que ha rebut "molts ànims de pares i mares, i de la massa social del club".

Joan Creus va agafar protagonisme dimecres amb l'acte de presentació del seu programa esportiu i social dimecres, al local Kefem. El candidat té el suport de l'expresident Feliu Tura i de l'exdirectiu José Gómez Reina. "Crec que fa falta algú que renovi del tot el club i nosaltres podem", diu Creus, que, en cas de guanyar, confiaria el càrrec de director general del club a l'exjugador i exentrenador Kiku Parcerisas. "Té una àmplia experiència en el futbol base i dotarà el club d'una visió moderna", assenyala Creus. El candidat assegura que l'objectiu del club és pujar el sènior masculí a la Tercera RFEF i la base a les màximes categories. "Cal recuperar ja la Lliga Nacional Juvenil i fer pujar els equips de futbol base a les màximes categories", remarca Creus. A més, el candidat explica que vol celebrar cada any dues assemblees a final de temporada i final d'any. Creus també es compromet "a dimitir en dos anys si la meva directiva no compleix el programa electoral que presentem".

Eleccions al Germans Gonzalvo
La jornada electoral se celebrarà dissabte al Camp Municipal del Germans Gonzalvo a les oficines de la secretaria del club, en horari d'11 a 18 hores.

Edicions locals