Jordi Candela guanya les eleccions del CF Mollet UE

Candela rep 79 vots, Joan Creus 16 i un soci vota en blanc

Esports

Jordi Candela guanya les eleccions del CF Mollet UE
Jordi Candela guanya les eleccions del CF Mollet UE

José Luis Rodríguez Beltrán

Jordi Candela seguirà com a president del CF Mollet UE, com a mínim sis anys més. El molletà, de 67 anys, ha arrasat a les eleccions de la presidència del CF Mollet UE amb un total de 79 vots, mentre que l'altre aspirant, Joan Creus, ha obtingut 16. A més, un soci ha votat en blanc. En total, del cens de 121 persones, han votat avui dissabte per a les oficines del Camp Municipal del Germans Gonzalvo 96 persones. 

La jornada s'ha celebrat al llarg del dia sense incidents i les portes del camp molletà s'han obert per a la jornada electoral, d'11 a 18 h. A partir de les sis de la tarda s'ha iniciat el recompte electoral i en un quart d'hora ja es feia oficial el clar triomf de Candela. Ràpidament, s'ha corejat el seu nom com a nou president del CF Mollet UE i les persones del seu grup de campanya electoral amb fet esclatar petards i han celebrat la victòria amb una ampolla de cava. "Estic molt content perquè de 121 socis, m'han votat prop d'una vuitantena. Això és molta gent i sento que tinc el suport de la massa social. El club és un dels referents de Catalunya i em sento molt orgullós de ser president", assenyalava en acabar el recompte al SomMollet, Jordi Candela, que confia que "l'oposició ens deixi tranquils durant un temps. Hi havia un delegat federatiu, i tot s'ha fet correctament".

La nova directiva estarà formada per onze persones, tot i que pròximament s'oficialitzaran els càrrecs. De fet, el president Jordi Candela vol celebrar a finals de mes una assemblea per informar de la situació del club i la nova junta directiva. D'entre les novetats del nou mandat de Candela, vol crear un segon equip a la Quarta Catalana i potenciar el futbol base, el futbol femení i l'equip Special. "Tenim moltes ganes de fer l'amateur per donar sortida als joves i recuperar jugadors que hagin marxat", explica Candela, que ha rebut moltes felicitacions al mateix camp molletà.

Joan Creus manté la intenció d'impugnar les eleccions

Joan Creus manté la intenció d'impugnar les eleccions del CF Mollet UE "per les anomalies que hem pogut constatar durant el procés electoral", explica el molletà i exdirectiu. Segons enumera l'excandidat, "s'ha manipulat el cens i la junta electoral".  Per aquests motius, Creus va presentar l'endemà de la jornada electoral una queixa al delegat federatiu, la junta electoral i la secretaria del club. Segons afirma Creus, depenen de la resposta que tinguin "iniciarem els tràmits per impugnar les eleccions". 

Edicions locals