El Club Atlètic Mollet acull el Campionat de Catalunya de Clubs

Després de la primera jornada, l'equip ocupa la sisena posició

Esports

Una de les competicions celebrades al Campionat de Catalunya de Clubs
Una de les competicions celebrades al Campionat de Catalunya de Clubs | Club Atlètic Mollet

Mollet del Vallès

El Club Atlètic Mollet és l'amfitrió de dues jornades del Campionat de Catalunya de Clubs, que ha començat aquest cap de setmana. L'entitat molletana ha finalitzat la primera en sisena posició, per davant dels llocs de descens. L'equip ha tingut una jornada complicada, marcada per les baixes de diversos atletes.

La competició s'ha celebrat a les pistes municipals d'atletisme i ha rebut set clubs de tota Catalunya: l'UA Terrassa, el CA Nou Barris, el CA Sant Celoni, el CA Canaletes, el CE Penedés, el CA Laietania i l'Andorra Atlètic. La jornada forma part del grup C, la tercera divisió catalana d'atletisme per clubs. 

El Club Atlètic Mollet ha tingut un dia complicat, segons el seu director esportiu, Rogelio Vega. Vega ha explicat que arribaven amb un equip ple de baixes i d'atletes que s'han centrat en la preparació d'altres competicions. Tot i això, el club ha pogut tancar la primera fase en sisena posició, evitant els llocs de descens que ocupen el Laietania i l'Andorra Atlètic.

El proper cap de setmana es disputarà la segona i última jornada de la competició, que es tornarà a disputar a Mollet. Rogelio Vega ha remarcat que el seu objectiu per la propera jornada és "recuperar-nos i mantenir la posició de permanència davant el Laietania".

Edicions locals