L'alcalde de Mollet demana que es col·loquin pantalles a l'AP7 i a la C-17 per reduir l'impacte acústic

Josep Monràs ha enviat una carta a l'Estat i a la Generalitat reclamant mesures

Societat

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha enviat una carta al vicepresident- conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró,  i a la secretària d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Isabel Pardo de Vera, on els demana la col·locació de pantalles acústiques o altres mesures per reduir l’impacte acústic dels 170.000 vehicles que passen diàriament per la C-17 i l’AP7.

En el document, l’alcalde recorda que Mollet és una ciutat que es troba envoltada per infraestructures viàries d’alta capacitat i amb un gran volum de trànsit (AP-7, C-33, C-17 i C-59) i que és "responsabilitat de totes les administracions implicades fer accions conjuntes i coordinades per reduir les molèsties i millorar la qualitat de vida de la ciutadania".
 
En aquest sentit, Monràs demana a la Generalitat i a l’Estat, com a administracions titulars de la C-17 i l’AP7, la col·locació de pantalles acústiques o altres mesures per reduir l’impacte acústic dels 170.000 vehicles que passen diàriament per la C-17 i l’AP7 per tal “de reduir les molèsties que el trànsit rodat genera al veïnat proper”.
 
L’alcalde també recorda que fa uns dies ja els hi va enviar una carta “on els demanava reduir la velocitat de la C-17 i l’AP7, al seu pas per Mollet del Vallès, a 80 km/h tal com es produeix en trams anteriors”.

Una petició veïnal

Precisament, fa uns mesos l'Associació de Veïns de Can Pantiquet-La Casilla feia públic el seu malestar pel soroll que generava l'autopista al barri. En una entrevista a aquest diari, l'Associació veïnal es queixava que el soroll de l'AP-7 havia "crescut una barbaritat" amb l'obertura dels peatges i demanava que es canviessin les tanques protectores. "S'ha demanat a l'Ajuntament que faci un escrit al Govern sobre aquest tema i també perquè es redueixi la velocitat en aquestes vies", afegien.

Edicions locals