Junts Mollet engega la maquinària de cara a les municipals de 2023

Olga Vilaseca deixa la coordinació local, que es vol renovar en les properes setmanes

Política

La formació va muntar punts de recollida de material per a Ucraïna
La formació va muntar punts de recollida de material per a Ucraïna | Junts Mollet

Junts Mollet ha començat a treballar per presentar la seva candidatura a les eleccions municipals de 2023. La formació farà canvis en la coordinació local, que a hores d'ara assumeix Olga Vilaseca, i formarà l'equip per triar qui serà la persona que encapçalarà la llista per aconseguir l'Alcaldia.

Junts Mollet, agrupació local de Junts per Catalunya, celebrava el passat 29 de març la seva assemblea d'associats al Casal Cultural de Mollet. La coordinadora local, Olga Vilaseca, va fer una presentació de l’agrupació, que compta amb una vintena d'associats, i va destacar "el compromís per l’assoliment de la independència i la necessitat per articular una agenda social, econòmica i modernitzadora del país". En referència a la situació de Mollet, Vilaseca considerava que la situació tant de l’Ajuntament com de la ciutat és "d’estancament, tant en les seves finances com en la projecció de la ciutat".

De cara a les municipals, la formació ha començat a fer ajustos organitzatius per encarar el procés electoral. Un dels primers moviments serà la substitució d'Olga Vilaseca com a coordinadora local. Vilaseca centrarà la seva activitat en funcions a l'agrupació comarcal, de la qual ja en forma part. L'agrupació ha obert el termini per presentar candidatures a la coordinació local, una de les quals, la de l'actual responsable de comunicació, Joan Ferrando, ja s'ha fet oficial. "L’objectiu és contribuir a vertebrar i impulsar la presència de Junts Mollet a les properes eleccions municipals. Per això és important comptar amb la implicació i participació dels associats i els simpatitzants de Junts, per fer arribar el projecte de Junts Mollet a la ciutadania", diu Ferrando.

A hores d'ara s'està enllestint el sistema per fer les votacions i la intenció és que a finals d'aquest mes d'abril ja es pugui constituir la nova coordinadora local.

D'altra banda, Joan Canet i Olga Vilaseca també van presentar candidatura, en aquest cas, per ser membres de la Comissió Municipal Territorial, òrgan que haurà d’avaluar les candidatures a les primàries per a caps de llista a les pròximes eleccions municipals en cas que n'hi hagués més d'una.

Durant l'assemblea també es va fer un repàs de les principals activitats que l'agrupació ha realitzat des de la seva formació. La responsable de política municipal, Carme Olaria destacava el treball Mollet 30’, trobades amb les diferents entitats de Mollet, per "recollir les seves necessitats i conèixer les inquietuds i la seva situació i perspectives". També va destacar la "bona acollida dels joves i la presència dels joves de la JNC de Mollet".

D'altra banda, Junts Mollet va organitzar els dies 4, 11 i 25 de març, arran d'una petició personal de veïns ucraïnesos de Mollet, punts de recollida de roba i material d’emergència.

Edicions locals