El Sant Gervasi femení opta a l'ascens de Copa i el masculí a la permanència

Els dos sèniors molletans acaben la primera fase de les seves lligues catalanes

Esports

| Bàsquet Sant Gervasi

El sènior femení de l'Escola Sant Gervasi ha acabat al tercer lloc de la fase regular de la Primera Catalana i opta a l'ascens a la Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Carles Paredes va tancar diumenge la primera fase amb un triomf contra el Cerdanyola B (62-53), que suma un total de 16 victòries i 6 derrotes. 

El conjunt femení ha anat de menys a més fins aconseguir situar-se entre els millors dels tres grups de la Primera Catalana i el cap de setmana del 23 i 24 d'abril iniciarà el camí de l'ascens. L'equip molletà ha estat enquadrat al grup 2 de la segona fase i tindrà com a rivals el Lluïsos de Gràcia, primer classificat del grup 2; el Nou Bàsquet Olesa, segon del grup 3; i el Grup Barna B, quart classificat del grup 2. 

Per passar a la final a quatre femenina per l'ascens, el Sant Gervasi ha d'acabar al primer lloc del seu grup o ser el millor segon classificat dels tres grups. 

Pel que fa al sènior masculí de l'Escola Sant Gervasi, lluitarà per la permanència de Copa. L'equip de Toni Sáez ha acabat la fase regular al 9è lloc amb un total de 8 victòries i 14 derrotes. Diumenge, va guanyar l'últim duel de la primera fase contra el Mataró Germans Homs (91-82) i ha estat enquadrat al grup 4. Els rivals dels molletans són l'Espanyol, 5è del grup 1; el Clotet Sant Boi, 8è del grup 2; i el Ramon Llul, 12è del grup 1. 

L'últim classificat del grup descendirà i el penúltim farà una promoció per la permanència. La primera jornada del Sant Gervasi masculí se celebrarà el 24 d'abril a casa contra l'Espanyol. 

 

Edicions locals