Santi Sánchez, nou president de la Penya Barcelonista

Arriba al càrrec en un moment clau pel 50è aniversari de l'entitat

Esports

Santi Sánchez a la seu de la Penya Barcelonista de Mollet
Santi Sánchez a la seu de la Penya Barcelonista de Mollet

Mollet del Vallès

La Penya Barcelonista de Mollet té nou president. Santi Sánchez ha estat escollit en una assemblea celebrada divendres passat. Sánchez agafa el relleu de l'antic president Julián Ruiz i del president en funcions Teo Sáez, que passarà a ser el vicepresident. El nou alt càrrec de la Penya ha remarcat la importància dels joves a l'entitat i també ha explicat com prepara el 50è aniversari de la Penya.

Santi Sánchez té els objectius del seu mandat clars. Mantenir la feina feta fins ara, potenciar la Penya entre els joves o augmentar la seva mida són algunes de les propostes que porta la nova junta. Una junta que, a més d'ell mateix, comptarà amb persones com Teo Sáez, vicepresident, Albert Creus, secretari, o Meritxell Ros, una de les vocals.

L'aposta pels joves és un dels pilars del programa de Santi Sánchez. Així ho ha expressat: "necessitem gent jove que vinguin a la penya i al camp de futbol. Si no en uns anys tot se n'anirà a fer piles". També ha destacat que joves hi ha a l'entitat, però que els costa entrar en aspectes com la junta.

El nou president també ha parlat del gran moment que viu la Penya, amb 820 inscrits i un gran nom del barcelonisme que ve des de Mollet: Alèxia Putellas. En aquest sentit, Santi Sánchez ha remarcat que "per a nosaltres és un goig sentir el nom de Mollet per la tele cada dia. Nosaltres tenim molta relació amb el Barça i amb l'Alèxia".

Sánchez també ha parlat dels actes de celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Mollet. L'aniversari va ser l'any passat, però les restriccions de la pandèmia han fet que els actes es traslladin a aquesta tardor. El nou president espera poder celebrar un gran sopar on vinguin "unes 200 o 300 persones". Finalment, Santi Sánchez també ha volgut agrair a tots els socis i a la junta que l'han fet costat per a arribar a la presidència.

Edicions locals