Els veïns reclamen que es millori la senyalització del pas a nivell a Santa Rosa

El col·lectiu Mollet Opina fa diverses peticions al govern local en l'àmbit de mobilitat

Societat

Els veïns reclamen que es millori la senyalització del pas a nivell a Santa Rosa
Els veïns reclamen que es millori la senyalització del pas a nivell a Santa Rosa

El col·lectiu Mollet Opina ha traslladat al govern municipal un seguit de peticions de millora de la senyalització a diversos punts de la ciutat, que són reclamades pel veïnat.

D'una banda, s'ha demanat una millora de la senyalització del pas a nivell de l'R3 a Santa Rosa. En concret, es demana algun senyal que indiqui la presència del pas a nivell als conductors que circulen per via de Ronda cap a Joan Maragall o Rafael Casanova i un repintat de la pintura groga que prohibeix l’estacionament a l'encreuament per mirar de reduir les situacions d’embussament que es produeixen habitualment.

Una altra de les peticions és la col·locació d’un mirall al carrer de Palaudàries amb la cruïlla amb via de Ronda, on s’acaba el carrer, per poder veure correctament els vehicles que circulen per via de Ronda en sentit cap al Tanatori.

 

 

També s'ha reclamat un pas de vianants als carrers Álvarez de Castro amb Sabadell. "Recentment, s’ha construït un nou bloc de pisos en aquesta cruïlla i s’ha traslladat un dels passos de vianants que ha perdut l’accessibilitat i, a més, és força perillós ja que el pas anterior encara és visible i fa la sensació que, quan circules amb el cotxe, sigui vigent perquè hi ha les rampes", apunten.

Mollet Opina ha demanat a l’Ajuntament que esborri totalment el pas anterior, elimini la rampa i faci accessible el pas actual al carrer, que, d'altra banda, té "l'asfalt amb molt mal estat".

 

Mollet Opina ha fet arribar aquestes peticions al regidor de Mobilitat, Juanjo Baños, i al director de serveis territorials de l’Ajuntament de Mollet.

Edicions locals