Més de 150 participants en la passejada de marxa nòrdica

Se celebra el Dia Internacional de l’Activitat Física a Mollet amb una caminada, un torneig de tennis taula i una sessió de tecnificació

Esports

Més de 150 participants en la passejada de marxa nòrdica
Més de 150 participants en la passejada de marxa nòrdica | Ajuntament de Mollet

Més de 150 persones de Mollet, de l’Hospitalet de Llobregat, de Viladecavalls i de la Roca del Vallès van participar dimecres a l'activitat, Passejades de Marxa Nòrdica per a la Gent Gran. Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Mollet i va servir per commemorar el Dia Internacional de l’Activitat Física. Amb el mateix propòsit, per aquest dia, també es van organitzar un torneig de tennis taula al Parc de Can Gomà i una classe de tecnificació esportiva al Centre Cívic l’Era.

Els participants de la marxa nòrdica van sortir des del Camp Municipal del Germans Gonzalvo amb el repte de fer una caminada de 8 quilometres i mig per l’entorn de Mollet i l'espai rural de Gallecs. “Aquesta imatge és molt emotiva perquè després de dos anys de pandèmia la gent gran, un dels col·lectius que més ha patit els seus efectes, pot tornar a les seves activitats diàries, a sortir, relacionar-se i fer esport, que és la millor manera de mantenir el cos i la ment en forma”, explica la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Ana Maria Díaz. 

Les Passejades de Marxa Nòrdica per a la Gent Gran és una iniciativa que promou la Diputació de Barcelona.

Edicions locals