Una setantena de persones vinculades amb el CB Mollet recullen deixalles a Gallecs

L'activitat estava organitzada per l'entitat molletana i Segro, patrocinador dels equips de minibàsquet

Esports

Una setantena de persones recullen deixades a Gallecs
Una setantena de persones recullen deixades a Gallecs | CB Mollet

Una setantena de persones van participar diumenge a la caminada Walk and Clean a Gallecs, que va impulsar el Club Bàsquet Mollet en col·laboració amb l'empresa Segro. L'activitat va començar a l'entrada del pavelló Plana Lledó i els caminants van recollir deixalles dels espais rurals dels Pinetons i Gallecs. 

El club molletà valora molt positivament la caminada amb el medi ambient per recollir deixalles i assegura que es repetirà l'experiència amb Segro. "Vam deixar Gallecs molt neta i volem repetir aquesta experiència amb més participació de les famílies del club", assenyalava  el president Carlos Nuez, que dilluns va acompanyar a l'alcalde Josep Monràs i al CEO de Segro, David Alcázar, en una visita a les instal·lacions del Pavelló Plana Lledó. "El patrocini de Segro va molt més enllà del besant purament esportiu, com ho demostra la caminada que vam organitzar a Gallecs”, deia Alcázar, que recordava que l'empresa ubicada a Mollet és un dels patrocinadors del CB Mollet, en la tasca de formació dels equips mini: "tenim la responsabilitat social de veure créixer els jugadors de la base del CB Mollet per fer-los arribar a lligues competitives”. 

L’alcalde de Mollet Josep Monràs va agrair a Segro l'impacte econòmic per la creació de llocs de treball i el patrocini amb el CB Mollet. 

Edicions locals