Temps de reacció per la UFS Mollet i el Barri Can Calet

Els dos equips s'acosten als llocs de descens

Esports

Els santfostencs pendents de retrobar el camí de la victòria
Els santfostencs pendents de retrobar el camí de la victòria | Barri Can Calet

Mollet del Vallès, Sant Fost de Campsentelles

La UFS Mollet i el Barri Can Calet no aconsegueixen trobar-se amb la victòria en les darreres jornades. Els dos equips baixvallesans acumulen dues derrotes consecutives, que els acosten als llocs de descens.

En el cas de la UFS Mollet, els partits perduts han estat davant el CFS Cerdanyola 2006 i el Hummel Alella FS. A l'últim partit, on es van desplaçar a la localitat del Maresme, els molletans van caure per 6 a 2, en un partit dominat per l'Alella i on el Mollet no va gaudir de gaires oportunitats.

Pel que fa a l'equip santfostenc, la seva última jornada va ser més estreta. El Barri Can Calet va perdre davant l'Escola Pia Sabadell per un ajustat 2 a 3. El conjunt sabadellenc es va avançar al marcador en diverses ocasions, mentre l'equip de Sant Fost igualava el partit minuts després. Amb el tercer gol, el Can Calet no va poder empatar i es va deixar els tres punts del partit.

Aquests resultats deixen a la UFS Mollet i al Barri Can Calet empatats a 24 punts, juntament amb el Vall de Tenes. Els dos equips ocupen la vuitena i la novena posició, només 2 punts per sobre dels llocs descens, amb 7 jornades per disputar. Per això, els partits d'aquest cap de setmana esdevenen claus per ambdós equips.

La UFS Mollet rebrà al CFS Premià de Dalt al Pavelló de Ca N'Arimon. El partit és fonamental pels interessos del conjunt molletà perquè el Premià de Dalt ocupa actualment la desena plaça i és un rival directe per la permanència. D'altra banda, el Barri Can Calet anirà fins a Vilassar de Mar per enfrontar-se al Sant Joan de Vilassar FS. Aquest duel també serà vital per l'equip de Sant Fost, ja que l'equip del Maresme ocupa actualment l'onzena posició, la primera de descens.

Edicions locals