El Club Muntanyenc té nou president: Carles Matute

El principal objectiu de la nova junta és atreure a la gent jove a l'entitat

Esports

Carles Matute, nou president del Club Muntanyenc Mollet
Carles Matute, nou president del Club Muntanyenc Mollet | Club Muntanyenc Mollet

Mollet del Vallès

El Club Muntanyenc Mollet tindrà una nova persona al capdavant: Carles Matute. El nou president es proposa com a objectiu principal incentivar la participació dels joves al club, que segueix sent un dels més grans de la zona. Per aconseguir-ho té diversos projectes com el Mollet-8000 o la creació d'una secció de marxa nòrdica.

Carles Matute destaca que el principal problema del club actualment és que "el jovent no participa i, per això, estem intentant fer activitats més atractives", un problema que segons ell tenen moltes entitats. En el cas del Club Muntanyenc, el nou president destaca que dels 600 socis, més d'un 70% ocupa la franja d'edat d'entre 50 i 70 i que "necessitem una renovació urgent".

Un d'aquests projectes és el Mollet-8000, una sèrie d'escalades a grans muntanyes que aniran pujant progressivament de dificultat fins a culminar amb una expedició a l'Himàlaia dintre de 3 anys, on es proposen fer diversos cims de més 8.000 metres. Aquesta iniciativa pretén ser un al·licient pels joves que, segons Matute,"n'hi ha molts que fan escalada i muntanya, però només s'acosten als clubs per federar-se".

Altres iniciatives de la nova junta per rejovenir l'entitat són consolidar la nova secció de marxa nòrdica o apostar per la digitalització del club, aconseguint així fer més visible la seva activitat.

La recuperació de la pandèmia

Igual que a la majoria d'entitats, la pandèmia ha afectat durament al Club Muntanyenc Mollet, que ha vist reduïda la seva activitat al mínim. En aquest sentit, Carles Matute ha agraït la feina feta per l'anterior junta, que va fer que el club pogués anar tirant. El nou president ha assegurat que mantindrà activitats sorgides durant la pandèmia, com les sortides per Gallecs. Matute ha expressat que "volem fer totes les activitats possibles, però el que podem fer ve marcat per l'administració pública".

Edicions locals