El Club Atlètic Mollet baixa de divisió al Campionat de Catalunya de Clubs

Tot i ser l'amfitrió del grup C, el club molletà no ha pogut evitar el descens

Esports

Una de les curses celebrades a les pistes d'atletisme de Mollet
Una de les curses celebrades a les pistes d'atletisme de Mollet | Club Atlètic Mollet

Mollet del Vallès

El Club Atlètic Mollet finalitza en penúltima posició el Campionat de Catalunya de Clubs i baixa del grup C al grup D. L'entitat molletana ha acollit les dues jornades de la competició del seu grup i ha rebut clubs de tota Catalunya a les pistes municipals d'atletisme.

L'UA Terrassa, el CA Nou Barris, el CE Penedès, el CA Canaletes, el CA Sant Celoni, el CA Laietània i l'Andorra Atletisme han estat els equips que han competit a la fase organitzada a Mollet. Durant la jornada s'han celebrat tota mena de proves d'atletisme, des de curses fins a salts i llançaments.

El club de Mollet no ha pogut mantenir la sisena posició que va aconseguir a la primera jornada, celebrada la setmana passada. El CA Laietània, el rival que el Mollet volia mantenir per darrere, ha superat al club local i ha assolit la sisena posició relegant als molletans a la setena. Finalment, només 15 punts han allunyat al CA Mollet de la permanència al grup C. D'aquesta manera, el Club Atlètic Mollet acompanyarà a l'Andorra Atletisme en el camí cap al grup D, l'últim del Campionat de Catalunya. Allà es trobarà amb un altre club del Baix Vallès: el CA Parets. 

Edicions locals