'Tenim molt clar que el Partit Popular de Mollet no està mort'

L'eurodiputada Dolors Montserrat i el president provincial Manu Reyes s'han trobat aquest dimecres amb la secció molletana del Partit Popular

Política

Dolors Montserrat, Susana Calvo i Manu Reyes
Dolors Montserrat, Susana Calvo i Manu Reyes

El Partit Popular de Mollet va perdre la representació al consistori el 2019, però ja treballa per recuperar-la l'any vinent. De fet, Susana Calvo, presidenta de la secció local del PP i regidora al ple durant molts anys, es mostra "convençudíssima" que el 2023 tornaran a entrar a l'Ajuntament. Així ho ha dit en la trobada d'aquest migdia amb l'eurodiputada Dolors Montserrat i el president provincial de Barcelona Manu Reyes.

"Tenim molt clar que el Partit Popular de Mollet no està mort, tot al contrari, està molt viu i més que mai perquè tenim ganes de recuperar allò que vam perdre", ha assenyalat Calvo, qui no ha avançat si ella mateixa tornarà a encapçalar la candidatura: "No crec que sigui important la persona, l'important és que hi hagi un grup capaç de portar un projecte endavant".

El projecte del Partit Popular local comptarà amb "moltes propostes", segons ha dit la presidenta molletana, qui ha lamentat "la nefasta política que s'està portant a terme tant a l'Estat com a l'Ajuntament".

Per la seva banda, Manu Reyes ha destacat que, per al partit, "Mollet és un municipi prioritari" i també s'ha mostrat optimista de cara als comicis: "Encara no som la veu potent a l'Ajuntament que serem l'any vinent". En aquesta línia, ha dit: "El Partit Popular tornarà amb molta força i moltes ganes a ser present i decisiu a l'Ajuntament de Mollet".

Per acabar, Dolors Montserrat, exministra i actual eurodiputada, ha aprofitat l'atenció als mitjans de comunicació per treure pit del seu partit: "El PP som qui, davant les crisis, aportem solucions als problemes reals. La millor política social que podem fer és crear ocupació, només així podem mantenir unes pensions garantides per a la nostra gent gran". Tampoc ha oblidat criticar els socialistes: "Li hem demanat a Pedro Sánchez abaixar els impostos de la llum, el gas i el combustible; i que tregui les despeses supèrflues, perquè tenim el govern més car de la història. On millor estan els diners és a les butxaques dels ciutadans".

Visita a Grifols

La trobada a Mollet ha tingut lloc després que Dolors Montserrat i Manu Reyes visitessin al matí l'empresa Grifols de Parets. "Hem estat amb una potent empresa coneixent les necessitats que tenen per poder ser més competitives i poder generar més llocs de feina", ha dit el segon.

Mentre que l'eurodiputada ha assenyalat que amb la companyia paretana han parlat "dels grans desafiaments" del moment i ha valorat la rellevància del seu sector, el farmacèutic, "molt important amb la crisi de la Covid i en la guerra a Ucraïna". Montserrat ha conclòs refermant la necessitat de donar suport "a la innovació i la investigació, que protegeix la salut pública de tots els ciutadans".

Dolors Montserrat i Manu Reyes han visitat l'empresa Grifols aquest matí | PP Barcelona

 

Edicions locals