12 jugadors de billar americà participen a l'Open de Setmana Santa de L'Endroit

Curro Fernández, de Palau-solità i Plegamans, va guanyar la competició

Esports

D'esquerra a dreta: Said Laoukili, Curro Fernández i Iván Martín posant amb els seus trofeus
D'esquerra a dreta: Said Laoukili, Curro Fernández i Iván Martín posant amb els seus trofeus | L'Endroit

Mollet del Vallès

El pub de Mollet L'Endroit, centre de les competicions de billar americà al municipi, va organitzar el seu segon Open de Setmana Santa. El torneig va comptar amb 12 jugadors de la zona, la majoria de Mollet, i es va celebrar durant quatre dies, de dijous a diumenge.

Curro Fernández, de Palau-solità i Plegamans va ser el guanyador, superant a la final a Iván Martín, de Montcada i Reixac, per 6-5. El tercer lloc del podi va ser pel molletà Said Laoukili, que va superar a Cata Sorín al partit pel tercer lloc.

Gerard Camp, copropietari del pub L'Endroit i president de l'AMOBA destaca "la qualitat molt alta dels jugadors". El campió, Curro Fernández, té la categoria Gran Màster i és campió d'Espanya i de Catalunya, a més d'haver guanyat 6 lligues de l'AMOBA. El seu rival a la final també ha tingut èxit abans a Mollet, amb 5 lligues AMOBA i 5 campionats de L'Endroit al seu palmarès. Camp afirma que dona "molta trempera que arribi gent d'aquest nivell a la final".

Tot i aquest alt nivell, el campionat era un open, així que es podia apuntar tothom qui volgués. En aquest sentit, Gerard Camp es mostra satisfet per poder permetre que "jugadors amb nivell alt i baix competissin entre si".

Edicions locals