Mollet acull l'inici del Campionat de Catalunya d'Scooter

La prova formarà part de la sisena edició de l'Scooter Comp de Mollet

Esports

Una de les edicions anteriors de l'Scooter Comp Mollet
Una de les edicions anteriors de l'Scooter Comp Mollet

Mollet del Vallès

El Campionat de Catalunya d'Scooter començarà la seva temporada 2022 a l'Skatepark municipal de Mollet. La primera prova classificatòria del certamen es disputarà diumenge al matí, dins el marc de la sisena edició de l'Scooter Comp de Mollet.

La jornada començarà amb una masterclass per a tothom qui vulgui iniciar-se en el món del patinet. A continuació es donarà pas a la competició. La prova estarà dividida en tres categories: Sots-11, Sots-16 i Sènior +16. Aquesta última franja d'edat tindrà dues modalitats: street i park, mentre que les dues primeres només tindran competició de park.

És el primer cop que l'Scooter Comp de Mollet forma part del Campionat de Catalunya, un torneig de creació recent que arriba a la ciutat molletana.

La jornada pels amants de l'scooter arriba de la mà de la distribuïdora local Radical 360, amb la col·laboració del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Mollet i de la Federació Catalana de Patinatge.

Xavi Martínez, de Radical 360, afirma que des de l'organització esperen que vingui "molta gent d'arreu de Catalunya i de tots llocs". També creu que els assistents podran gaudir d'un espectacle "de nivell de Campionat del Món", ja que compten amb "alguns dels millors patinadors d'Espanya".

Edicions locals