Obre la primera parada de productes sense gluten al Mercat Municipal de Mollet

La botiga està especialitzada en alimentació per a celíacs i vegans

Societat, Economia

Abel Mas és el propietari de la  parada que està especialitzada en la venda d'aliments sense gluten
Abel Mas és el propietari de la parada que està especialitzada en la venda d'aliments sense gluten

El Mercat Municipal de Mollet compta des de fa aproximadament un mes amb una nova parada d'alimentació dedicada als productes sense gluten i vegans. Especialitats sense gluten és el nom d'aquesta parada que ha posat en marxa l'Abel Mas.

Mas va decidir emprendre i impulsar aquest nou negoci després de conèixer i començar a conviure amb la seva parella i la seva filla que és celíaca: "La idea sorgeix després de conèixer els problemes que la meva parella ha tingut per trobar productes sense gluten de qualitat i de proximitat", explica el marxant.

Amb aquesta premissa de la qualitat i la proximitat, l'Abel va decidir emprendre i fer-ho en ple centre de Mollet: "Era client habitual del mercat i em va semblar la millor opció que podia tenir per posar en marxa la botiga, sobretot pel que fa als costos que suposa començar un negoci", admet el paradista qui afegeix que tot i ser una aposta arriscada, ja que ven un producte molt especialitzat, estar al mercat li obre portes per donar-se a conèixer a nova clientela. "És un mercat amb molta vida i s'hi fan moltes activitats", destaca el propietari d'Especialitats sense gluten.

Les especialitats

La clientela que s'acosti al mercat pot trobar en aquesta parada productes elaborats artesanalment d'obradors petits com pizzes, pa, croquetes, lasanyes, canelons i hamburgueses que a banda de no portar gluten són veganes: "Són potser més cars, però amb una qualitat superior a un producte envasat", detalla Mas. 

L'objectiu d'aquest nou establiment és "donar un servei de proximitat a la gent de tot allò sense gluten que no es troba habitualment en un supermercat", conclou Mas.

Edicions locals