La CUP engega una campanya participativa per elaborar el seu programa electoral a Mollet

La formació independentista vol fer una diagnosi de la ciutat a partir de la participació d'entitats i ciutadania

Política

La CUP engega una campanya participativa per elaborar el seu programa electoral a Mollet
La CUP engega una campanya participativa per elaborar el seu programa electoral a Mollet

A poc més d'un any de les pròximes eleccions municipals, la CUP Mollet escalfa motors de cara a la cita electoral. La formació independentista posa en marxa una campanya de participació ciutadana per fer una diagnosi de les necessitats de la ciutat que els ajudi a elaborar el seu programa electoral.

La CUP Mollet ha endegat aquesta setmana els treballs per preparar les eleccions i els principals eixos d’intervenció política dels pròxims mesos, que culminarà a la tardor amb la redacció del programa municipal.

Marc Compte, portaveu de la CUP Mollet, ha explicat que aquesta primera fase se centrarà en la diagnosi de l’estat actual de la ciutat i comptarà amb diferents actes, entrevistes amb diferents persones i col·lectius amb la finalitat de "compartir les mancances i reptes que planteja l’actual model de ciutat, totalment esgotat", consideren des de la CUP.

Aquesta primera fase de diagnosi s’iniciarà amb la campanya participativa sota el nom de I tu, com veus Mollet? Digues la teva!, que la formació vol desplegar durant les setmanes vinents, i que comptarà amb diferents iniciatives sectorials i a través de diferents canals i mitjans digitals. "Volem dibuixar una visió de conjunt, copsar visions i preocupacions sobre el rumb actual de la ciutat, sobre la seva qualitat democràtica, sobre les expectatives que ofereix o sobre les respostes a les necessitats de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, diu Compte. “Es tracta de fer aflorar la veu de la gent per tal de bastir entre totes una visió compartida de la ciutat que ens toca viure, com a primer pas per construir alternatives consensuades que trenquin amb la grisor actual i obrin la porta a un futur més sostenible, digne i just, per recuperar una vida digna per totes les molletanes i molletans i especialment pels més desafavorits”, conclou Compte.

Edicions locals