Els Castellers de Mollet fan tres castells de la gamma alta de 6 per la Diada de Sant Jordi

L'actuació va tenir lloc diumenge, conjuntament amb les colles de Terrassa i Castelldefels

Cultura

Durant la diada de Sant Jordi, diumenge a Prat de la Riba | Castellers de Mollet
Durant la diada de Sant Jordi, diumenge a Prat de la Riba | Castellers de Mollet

Els Castellers de Mollet van celebrar diumenge la diada castellera de Sant Jordi a la plaça Prat de la Riba, acompanyats de les colles castelleres de Terrassa i Castelldefels. Els molletans van fer tres construccions de la gamma alta de 6 i surten satisfets de l'actuació.

Concretament, van descarregar un 5 de 6, un 3 de 6 amb agulla i una torre de 6, a més del pilar d'inici de 4 aixecat per sota i dels tres pilars simultanis de 4 per cloure l'actuació.

A banda dels castells dels de verd claret, els Castellers de Terrassa va fer-ne un pilar de 4, un 3 de 7, un 2 de 6, un 4 de 6 amb agulla i un pilar de 5; i els Grocs de Castelldefels van descarregar un pilar de 4, un 3 de 6, un 2 de 6, un 4 de 6 i un pilar de 4 aixecat per sota.

Es tracta de la segona actuació de la temporada dels molletans –després dels castells amb motiu de la Fira del Destorb–, en aquest any en el qual celebren el 30è aniversari de l'entitat. Els Castellers de Mollet van poder "acomplir" els objectius en la diada de diumenge i també es mostren contents per la participació de nous membres: "Som moltes camises noves que esperem que ens permetin poder tornar a fer castells de la gamma de set ben aviat".

Un pilar per acomiadar l'Analògic

D'altra banda, el mateix diumenge els Castellers molletans també van fer un altre pilar, en aquest al carrer Anselm Clavé per acomiadar el bar Analògic, que aquell mateix dia tancava portes definitivament.

 

Edicions locals