Un Sant Jordi passat per aigua

El parc de les Pruneres va tornar a ser per segona vegada el centre neuràlgic de la diada molletana

Cultura

Un Sant Jordi passat per aigua
Un Sant Jordi passat per aigua

Mollet va gaudir dissabte d'un Sant Jordi ben especial i remullat. Feia tres anys, des del 2019, que no es podia celebrar aquesta diada en la seva plenitud, a causa de la pandèmia, i en aquest cas la capital baixvallesana ho va fer amb diversos espais no habituals.

Les Pruneres van recuperar el centre neuràlgic de Sant Jordi, espai que ja va acollir les paradetes de llibres i roses el 2019 tot i que tradicionalment l'espai dels estands havia estat a la rambla. En aquest sentit, Daniel Laborda, responsable de la botiga d'Abacus Mollet, considera que fer-ho al parc de les Pruneres "és un encert". "L'espai és molt agradable i confortable, i quan hi hagi sol serà la bomba", hi afegeix.

La pluja va voler ser la protagonista de l'acte, però Laborda explica que tot i els diferents xàfecs tot plegat "va anar molt bé. Vam tenir uns resultats molt destacats i a la botiga vam tenir tot el dia un volum d'afluència de públic molt gran".

Malgrat que "va ser una llàstima" que plogués, el responsable de la botiga d'Abacus Mollet celebra que van comptar amb "unes xifres i un nombre de visites tant a la botiga com a la parada molt similar a les del 2019".

D'altra banda, la Llibreria L'Illa va apostar com a novetat per muntar parada davant de la botiga –ja ho havia fet l'any passat al Sant Jordi pandèmic– i per organitzar tot un seguit d'activitats a l'Illa.

Carles Peña, copropietaria de la llibreria, assegura que estan "molt contents" per la proposta, però lamenta que van "patir" a causa de la pluja. Amb tot, Peña es mostra satisfet perquè van "salvar els mobles" després de les "previsions tan catastròfiques" que havien fet en veure que hi plouria al llarg del dia. Quant a les vendes, les assimila a les de l'any passat, "que ja va ser un bon Sant Jordi".

Edicions locals