El Mollet HC, a per l'ascens amb tots els equips

El dos equips sènior masculins i el femení opten a pujar en els propers dies

Esports

Les jugadores del femení celebrant la important victòria contra el CP Vic
Les jugadores del femení celebrant la important victòria contra el CP Vic | Mollet HC

Els equips del Mollet HC es juguen l'ascens en els pròxims dies. Els dos equips masculins jugaran aquest cap de setmana l'última jornada amb possibilitats de classificar al play-off d'ascens o, en el cas del B, de pujar directament. El femení encara té jornades per endavant, però actualment ocuparien la plaça d'ascens directe a Nacional Catalana.

Els dos equips masculins acabaran la fase regular de la lliga aquest cap de setmana. El primer equip ho farà al pavelló Riera Seca, on buscarà assegurar un lloc als play-offs d'ascens davant el Club Olesa Patí, en un partit on només els val la victòria. Si aconsegueixen els tres punts, podran lluitar per l'ascens a Primera Catalana en una única eliminatòria.

Pel que fa al masculí B, jugarà l'última jornada contra el CPI La Sagrera. Els molletans poden assolir l'ascens directe a Segona Catalana si obtenen un millor resultat que el Club Vilassar Hoquei. Tot i això, la decisió final sobre si l'equip pot pujar o no la determinarà el resultat del primer equip.

El femení té més partits per endavant, però de moment ocupa la tercera plaça que li donaria l'ascens. El conjunt de Mollet va aconseguir el passat cap de setmana una victòria vital davant el CP Vic per 1-2. Aquest cap de setmana, el femení rebrà al CP Cubelles buscant mantenir la seva posició.

Moments decisius pel club

El Mollet Hoquei Club afronta uns dies claus per la seva temporada. El seu president Leo Conde destaca la importància dels pròxims partits. En el cas de l'equip masculí, Conde explica que han fet "una primera volta espectacular", però que a la segona han fallat alguns partits. Si classifiquen pel play-off, el president confia a poder lluitar l'ascens perquè "en un partit d'anada i tornada pot passar de tot" i creu que "el fet de classificar en l’últim moment els reforçarà". 

Respecte al femení, Leo Conde remarca que "va començar titubejant", però que actualment tenen "una dinàmica molt bona". El dirigent creu que tenen "dos enfrontaments molt complicats". Tot i això, confia en el femení perquè tenen "opcions més assequibles per assolir l'ascens".

Edicions locals