Arriba la tercera edició de la Copa AMOBA

La competició de billar americà se celebrarà aquest cap de setmana a l'Associació de Billar Estació de França

Esports

Una competició anterior organitzada per l'AMOBA
Una competició anterior organitzada per l'AMOBA

L'Associació Molletana de Billar Americà torna a organitzar aquest cap de setmana la seva Copa AMOBA, que arriba a la tercera edició. El torneig es disputa a l'equador de la lliga molletana amb alguns dels equips d'aquesta competició. Aquest any la copa té nova seu: l'Associació de Billar Estació de França.

8 equips prendran part en la Copa AMOBA des d'aquest divendres fins al diumenge. Els participants s'han classificat per a la competició segons la classificació de la lliga de l'associació. Hi participaran els 4 millors conjunts de primera divisió i els 4 de segona.

La copa es disputa en un format de bola 9, un sistema que, segons el president de l'AMOBA Gerard Camp, és "molt boig i atractiu" i és "més igualitari i amb més pes de la sort". A més, els equips de segona divisió parteixen amb un hàndicap que els permet competir en condicions més similars. Camp espera que hi hagi "molt nivell" en "una competició divertida que s'està consolidant".

La Copa AMOBA repartirà premis de 400 €, 300 € i 150 € a l'equip campió, al finalista i als semifinalistes, respectivament.

 

Edicions locals