Mollet acull per quart cop el Campionat Esportiu de Sords de Catalunya

La competició començarà aquest divendres i durarà fins al 4 de juny

Esports

Presentació del campionat amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, el tècnic d'Esports, Abel García, i representants de la FESC
Presentació del campionat amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, el tècnic d'Esports, Abel García, i representants de la FESC | Federació Esportiva de Sords de Catalunya

Mollet serà la seu del Campionat Esportiu de Sords de Catalunya per quart cop. Els tornejos dels diferents esports es disputaran per tota la ciutat. La competició arrenca aquest divendres fins al 4 de juny i es preveu que hi participin més de 150 esportistes.

Dintre els Jocs es disputaran diverses modalitats com el bàdminton, el futbol sala, el bàsquet, petanca, escacs, dards, pàdel, futbol 7 i tennis taula. La competició es repartirà per diversos equipaments molletans, com Ca n’Arimon, el Centre Joana Barcala i el Camp de Futbol Germans Gonzalvo, entre d’altres.

A la inauguració, que serà divendres 29 al Centre Cultural La Marineta, hi assistiran l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, el president de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya, Santiago Poveda, el president del Club Esportiu de Sords de Mollet, Francisco Alcolea, així com representants de l’Associació de Persones Sordes de Mollet. 

Monràs ha manifestat l’orgull que significa per la ciutat acollir aquest campionat, així com per a la gent del Club Esportiu de Sords de Mollet, ja que com ha dit "és un orgull per Mollet del Vallès que es pugui celebrar a la nostra ciutat el 43è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya". Monràs ha afegit que "el Club Esportiu de Sords de Catalunya és una entitat molt activa i dinàmica que fa molt bona feina i aquest campionat ajuda a visualitzar la important tasca que desenvolupen".

Mollet ja ha acollit el Campionat Esportiu de Sords de Catalunya amb anterioritat, els anys 1993, 2008 i 2015.

Edicions locals