Barri Can Calet - UFS Mollet: un derbi per la salvació

Els dos equips arriben al partit amb necessitat de punts per assolir la permanència

Esports

LEs plantilles de la UFS Mollet i del Barri Can Calet en partits previs
LEs plantilles de la UFS Mollet i del Barri Can Calet en partits previs | UFS Mollet i Barri Can Calet

Mollet del Vallès, Sant Fost de CampsentellesSergi Casanovas

El Barri Can Calet i la UFS Mollet es tornaran a enfrontar en un derbi clau per als dos equips. Tant santfostencs com molletans arriben amb la necessitat d'aconseguir els tres punts per allunyar-se dels llocs de descens. El partit, que s'havia de disputar la setmana passada, s'ha vist ajornat i es jugarà el dimarts a les 21:45 h.

Els dos equips arriben al derbi amb ratxes no massa positives. La UFS Mollet acumula diverses derrotes en els últims partits, igual que el Barri Can Calet que només ha sumat una victòria en els últims 4 partits. Els antecedents afavoreixen als de Sant Fost, que es va imposar a la primera volta per 2-7. Ara, buscaran repetir la gesta amb el suport del seu públic.

Aitor Millán, capità del Barri Can Calet, afirma que afronten el partit "amb moltes ganes". Millán destaca la importància del partit: "La situació ens obliga a guanyar. Els 3 punts ens podrien donar la salvació virtual". Tot i el canvi de data, el capità santfostenc espera que "les dues aficions responguin" i que serà "un partit disputat i igualat".

En la mateixa línia es mostra Ernesto Ballesteros, entrenador de la UFS Mollet: "Serà un partit molt complicat". El tècnic afirma que és "un partit especial" perquè és "un derbi i duel directe". Per això, Ballesteros afirma que aniran "amb tota la il·lusió".

El partit es disputarà el pròxim dimarts a les 21:45 h al Pavelló Municipal II de Sant Fost. El partit correspon a la 21a jornada, però després del derbi només quedaran quatre jornades.

Edicions locals